11 Aralık 2012 Salı

Ofis Mobilyaları Tasarımları

Bu makalemizde ofis mobilyaları tasarımları hakkında bilgiler yayınlamadan önce bilmenizi istediğimiz önemli konular yer almaktadır. Yeni şirket açmak isteyen kimseler için her zaman ön planda görüntü ve modellere ağırlık verildiğini gözlemledik. Bu gözlemler doğrultusunda sizler bir kaç önerimiz olacak.
ofis mobilyaları tasarımları

Öncelikle önem vermeniz gereken husus kalite olmalıdır. Unutmayınız ki kalite olmadıktan sonra görselliğin hiçbir önemi yoktur. Kalite aynı zamanda ürünün konforunu belirleyen faktörler arasında yerini alır. Konforlu bir ürün her zaman kullanıcılarını rahat ettirir ve uzun süre sıkmadan usanmadan çalışmalarına vesile olur. Kaliteden sonra ise önem vermeniz gereken diğer husus ürünlerde kullanılan malzemenin size yani insan sağlığına uyumlu olmasıdır. Son zamanlarda sıkça artan sahte ve yan sanayi malzemeler insanların sağlığına etki gösterebilecek düzeyde kimyasal maddeler içermektedir. Bu yüzden sağlığınızı riske sokabilecek malzemelerden kaçınmanız gerekmektedir. Bunu önlemek içinde kaliteli boya içermeyen mat, krom veya alüminyum malzemeler tercih edebilirsiniz. Görselliği de tamamladıktan sonra son aşama yani ofis dekorasyonuna uyumlu renk kombinasyonları seçmeniz kalıyor. Bu aşamada sizlere tavsiyemiz sıkça araştırmalar yapmanız. İş yeri ve ofis malzemelerin iyi bir şekilde entegre edilmesi başta kullanıcı olmak üzere bir çok ziyaretçiyi memnun eder. Böylelikle iş potansiyelinize kurumsal bir yapı sağlamış olursunuz.

Ofis Mobilyaları ürünlerinde farklılık yakalamak tamamen sizin elinizde. Hiç kimsenin kullanmadığı ve hiç bir yerde görmediğiniz modelleri kullanmanız sizin ve şirketin havasını değiştirir aynı zamanda farkınızı ortaya yansıtır. Bu yüzden uçuk modeller tercih ederek kendinizi ve şirketinizi popüler hale getirmeye özen göstermelisiniz. Bu konuda sizlere tavsiyemiz basit olmayan son teknolojiye uyumlu 2013 model ofis mobilyaları tasarımlarını kullanmanız.

ofis mobilyaları modelleri
ofis mobilyaları
modern ofis mobilyaları


Fatih Mobilyanın 2013 yılına özel tasarımlarını keşfederek sizlerde büyük farklılıklar yaratabilir, şirketlerinizi son model mobilyalarla şenlendirebilirsiniz.

Fatih Mobilya SAN. LTD. ŞTİ. İletişim Bilgileri;

Mağaza Adres: Masko Mobilyacılar Sitesi 8. Ada B Blok No: 14 İkitelli/İSTANBUL
Tel: +90 (212) 675 15 70
Fax: +90 (212) 675 15 71
Mail: info@fatihofis.com
Web: www.fatihofis.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder